Nieuwsbrief Zonnebrillen

Wil je eenvoudig op de hoogte blijven van speciale acties en aanbiedingen van winkeliers en online shops die zonnebrillen verkopen of accessoires van zonnebrillen. Meldt je dan snel aan voor onze nieuwsbrief.

Zodra we van onze partners een update krijgen over een spectaculaire actie of aanbieding, zullen we je via de Zonnebrillen Online nieuwsbrief op de hoogte brengen. Natuurlijk brengen we via deze nieuwsbrief ook relevant zonnebrillen nieuws.

Op dit moment is het niet mogelijk om je aan te melden voor de nieuwsbrief.

Na het opgeven van je naam en e-mail adres turen we je een e-mail met een link waarmee je de aanmelding moet bevestigen.
Heb je na een paar minuten nog geen e-mail ontvangen? Kijk dan even in je spamfolder. Misschien dat onze e-mail onjuist is aangezien als mogelijke spam.

Privacy Nieuwsbrief Zonnebrillen Online
We respecteren je privacy en zullen de je gegevens niet doorzetten naar onze partners of andere aanbieders van zonnebrillen. De gegevens worden alleen gebruikt voor het versturen van de nieuwsbrief.

Maximaal aantal mailings over zonnebrillen
Zelf hebben we er ook een hekel aan om zeer frequent nieuwsbrieven te krijgen. Dus zullen ook wij daar met onze nieuwsbrief rekening mee houden. We streven naar maximaal een nieuwsbrief per maand. Maar een mooie actie zullen we zekere niet laten wachten. Het kan dus voorkomen dat in bepaalde maanden iets vaker een nieuwsbrief verstuurd wordt.