Gucci introduceert nieuwe Gucci Web zonnebrillen

Gucci ZonnebrillenGucci heeft nieuwe online de nieuwe WEB zonnebrillen geïntroduceerd. Een model dat speciaal is ontworpen voor de moderne 3.0 generatie. De modebewuste en digitaal onderlegde jongeren. Deze nieuw collectie is volgens Gucci een aanvulling op de succesvolle Gucci Eye Web capsule collectie.
Het montuur van deze zonnebril is samengesteld uit natuurlijke materialen (bio based frames). Met een hoger aandeel van deze natuurlijke materialen wil Gucci invulling geven aan haar doelstelling om meer maatschappelijk verantwoord te ondernemen.
Het model heeft een groot contrast tussen de kleurrijke tinten van het spiegelende glas en het zwarte montuur en de kleurrijke poten. De glazen hebben een rechthoekige vorm met een modern uiterlijk. Deze Gucci zonnebrillen zijn leverbaar in verschillende kleurcombinaties. Montuur met zwarte voorkant en transparante poten, Havana kleur voorkant en oranje poten en rode lenzen, blauw montuur met blauw gespiegelde glazen en een transparant montuur met donkergrijze gespiegelde glazen. De poten van de bril zijn voorzien van de groen rode strepen die het Gucci logo inklemmen.
Deze nieuwe Gucci zonnebrillen zijn vanaf mei exclusief verkrijgbaar op Gucci.com en Solstice.com. Vanaf december 2014 zullen ook de Gucci winkels deze zonnebrillen kunnen leveren en een aantal geselecteerde winkels.

Onderstaande foto’s komen van de Gucci.com website:
Gucci Web sunglasses
Gucci Web Sunglasses