Gratis zonnebril op sterkte bij Pearle

Pearl gratis zonnebril op sterkteBij Pearle opticiens kun je nu profiteren van een actie met gratis zonnebril op sterkte. Met deze zonnebril kun je ook scherp zien als de zon weer gaat schijnen. Wel zo prettig met de start van de lente en de eerste zonnestralen. Kijk snel naar de actievoorwaarden van Pearle.

Hoe werkt actie gratis zonnebril op sterkte

Bij aankoop van een nieuwe bril bij Pearl opticiens krijg je tijdelijk een gratis zonnebril op sterkte. Bij je nieuwe bril krijg je namelijk altijd een waardebon. Deze kun je gebruiken voor de aanschaf van een reservebril. Maar ook voor een zonnebril op sterkte of daglenzen.

Tijdens de actieperiode heeft Pearle de waarde van deze waardebon verhoogd voor de zonneaanbidders. Want bij inwisseling van de waardebon geeft Pearl opticiens de kleurtoeslag gratis. Deze heeft een waarde van € 30,-.

Voorwaarden actie gratis zonnebril op sterkte

De hoogte van de waardebon die je krijgt hangt af van de aankoop waarde van de nieuwe bril. Deze waardebon kun je zelf gebruiken maar mag je ook aan iemand anders geven.

Als je bij de gratis zonnebril op sterkte kiest voor duurdere glazen of extra opties, moet je het verschil daarvan zelf bijbetalen. Laat je daarbij adviseren door een verkoper van de Pearle opticien.

Pearl opticiens geeft geen geld terug op een ingeleverde waardebon. Het restant van de waardebon komt te vervallen als je een zonnebril uitkiest die goedkoper is dan de waarde van de bon.

Bij de zonnebril met sterkte die je via de waardebon koopt ontvang je geen nieuwe waardebon meer.

Deze actie met de gratis zonnebril op sterkte is gestart op 7 maart 2016. Pearle laat weten dat het twee weken van tevoren via de website laat weten wat de einddatum is. De actie is niet geldig in combinatie met andere acties en/of kortingen.

Op de site lees ik nog niks over het aflopen van de actie. Maar misschien niet te lang wachten als je van de actie wilt gebruik maken. Op de site van Pearle.nl lees je meer over de actievoorwaarden over deze zonnebril op sterkte aanbieding en kun je enkele voorbeelden zien van een zonnebril op sterkte. Ook zie je daar de favoriete zonnebrillen van Jan Smit.